Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Repro do BMW E36

o Navštíveno 1708x o
o 19.09.2007, 16:06 | Enismo
zdarec, mám coupé a chci dozadu nějaký repra, ale původní jsou tam 10cm kruhy, tady se naskýtá otázka, co s tím, protože ty plechy podtim jsou debilně udělaný, takže jen tak normálně udělat díru asi nepůjde......máte tipy? thx

o 19.09.2007, 19:24 | Midi34
dej co nejlepší do předu a na zadek kašli
o 20.09.2007, 14:43 | Enismo
a co cestující vzadu :) chudáci, budou ošizeni....no tak to se ještě naskýtá otázka, jak řešit přední repro? jsou tam jen 13 komponenty, koupit silný 13, nebo nějak pořešit na 17?
o 20.09.2007, 16:16 | Shr3k
Enismo: Já bych dal dopředu lepší 13 komponentní, dozadu pak 10 cm komponentní a použil subwoofer pro dokreslení spodků. Hlavní je pak doladit zpoždění, takže HU, která to umí. Cenová hladina záleží na tobě, ale třeba takové RAINBOW SLX 230 DELUXE a RAINBOW SLX 210 DELUXE by mohly za ty peníze zahrát pěkně. Případně jít do SLC, nebo třeba MB Quart RVF, u všech najdeš 13 i 10 cm kompa...
o 21.09.2007, 10:43 | Enismo
:) jj, to by se mi líbilo.....a vzadu hodit tu vejšku kam?
o 21.09.2007, 14:44 | Shr3k
Tak pokud nechceš vrtat, tak domečky přilepit oboustankou - nasměrovat na střed kabiny. Nebo možné brát to odrazem od zadního skla (nebude to alespoň pasážérům vzadu tak syčet za uchem).
o 21.09.2007, 15:48 | Enismo
mně nevadí dělat díry :) jen to musí jít, kdežto dělat díry na velký repro je tam nemožný :) ale na ty vejšky by se snad něco našlo a jak říkáš, přes okno aby to šlo, protože neni nic horšího než syčící vejška přímo do hlavy
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3425 sekund.